Het nieuwe seizoen Trouble Tree FolkConcerts wordt gevarieerd met naast mooie internationale namen (Sean Taylor, Other Roads, Meneely & Van Sante, Lynn Miles, Guy Verlinde en Shaye Zadravec) ook veel aanraders uit Nederland: Nienke Dingemans, The Lasses,  Hidden Agenda Deluxe, Leif de Leeuw band & Sem Jansen, NinaLynn en Tip Jar.

Een overzicht van het programma van TTFC van september 2023 tot mei 2024:

Vrijdag 22 september 2023: Sean Taylor (GB)
www.seantaylorsongs.com
Genomineerd voor beste blues artist 2023 in de UK. Superbe singer-songwriter en performer, meer dan 100 optredens per jaar, virtuoos gitaarfenomeen en supertalent.

Vrijdag 6 oktober 2023: Nienke Dingemans met Verbraak/VanBijnen/Verbogt. (NL)             
www.verbraakvanbijnen.nl
Jonge singer-songwriter, blues-toptalent maar haar muziek is breder: van blues tot soul en van country tot jazz. Met ‘de kleinste bigband ter wereld’ haalt zij Amerikaanse roots naar Nederland. (Ain’t no) Hollywood Girl, is zij het wel of niet? 

Vrijdag  27 oktober 2023: Other Roads (UK)
www.other-roads.com
Geweldige live reputatie, eigen songs, prachtige zang en muziek met veel passie. Ballades, up-tempo nummers, een jig en reel op een  zeer hoog niveau, gebracht met een flinke portie droge Engelse humor. Folk van de bovenste plank.

Vrijdag 24 november 2023: Meneely & Van Sante (UK)
www.meneelyvansante.co.uk
Engels folkduo met prettige stemmen zingen ballads met een sterke binding naar hedendaagse folk, gelinkt aan de Britse traditie. Mooie  melodieën, geen doorsnee teksten, maar niet zwaarmoedig.

Vrijdag 8 december 2023: The Lasses (NL)
www.nl.thelasses.nl
Komen met hun nieuwe album Near Far.  Ze doken diep in de Schotse folktraditie, geinspireerd door hun eigen tours  langs folkclubs met ronkende namen als Falkirk, Crail en Glenfang.

Zondag  17 december 2023: Hidden Xmas Deluxe & Susan Cattaneo (NL/Can)                                                
www.susancattaneo.com / www.bjbaartmans.nl
Een sfeervol Xmas concert met louter Nederlanse topmuzikanten met als zangeres van dienst Susan Cattaneo uit Canada met eigen songs en prachtige americana kerst- en winterliedjes.

Vrijdag 26 janari 2024: Lynn Miles (Can)
www.lynnmiles.ca 
De songs op haar prachtige nieuwe album voelen als een warme deken. Haar stem, vol melancholie,  klinkt empathisch en de verfijnde instrumentale arrangementen hebben  roots in de country en bluegrass. 20 jaar terug (2003)  al een keer op ons podium met een schitterend concert.

Vrijdag 23 februari 2024: Guy Verlinde Duo (Bel)
www.guyverlinde.com
Verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, maar vooral over de positieve kracht van muziek. Dromerige finger-picking, akoestische slide gitaar, het kleuren van virtuoos mondharmonicaspel en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Vrijdag 8 maart 2024: Leif de Leeuw & Sem Jansen (NL)                                            
www.semjansen.com / www.leifdeleeuw.com  
De gitaristen in de Leif de Leeuw Band gaan als duo eens vol voor de snaren. Op gitaar, pedal-steel, lap-steel en mandoline spelen ze eigen songs en favorieten van o.a Darrell Scott, Brad Paisley en Chris Stapleton. Americana Go!

Vrijdag 22 maart 2024: Nina Lynn Band (NL)
www.ninalynn.nl
Jonge americana singer-songwriter geinspïreerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die  betovert met hartverwarmende eigen songs en een stem die je diep in de ziel raakt.

Vrijdag 12 april 2024: Tip Jar (NL)
www.tipjar.nl
Misschien wel de beste Americana band van Nederland.  Hun muziek laat zich moeiteloos meten met die van grote Americana artiesten. Tijdloze songs, prettig gezongen, fraaie harmonieën en virtuoos gespeeld.

Vrijdag 24 mei 2024: Shaye Zadravec (Can)
www.shayezadravec.com
Prachtige stem en  fraai eigen repertoire. Haar stem overspoelt je met een gevoel van troost en puurheid. Ze is jong, maar klinkt als een doorleefde country zangeres uit het diepe zuiden van de USA.

Podium: VTC  de Ridderhof, Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn.

Aanvang vrijdag: 20.30 (zaal open 20.00)                                             

Aanvang zondag: 15.00u.               

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie: www.ttfolk.nl