Seizoen 2023-2024 is de laatste kans om de voorstelling De Duivelsbrug te zien van de Mannen van Naam. Het programma is nog te zien in Boxtel (29-9), Erp (2-10), Texel (12-11), Lelystad (25-11), Oosterhout (12-1), Roosendaal (23-1) en Veendam (24-3).

De Mannen van Naam speelden de eerste tryouts van De Duivelsbrug in het najaar van 2019. De première/albumpresentatie was op 10 januari 2020 in Dongen. Door corona, én omdat het zo’n toffe show is, gaan ze er nog even mee door. 

Uiteraard staan de mooie kleinkunstliedjes en de aanstekelijke folkdeunen weer centraal. Maar in dit programma zijn meer blues-en country-invloeden te horen. Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van De Duivelsbrug, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

Mannen van Naam, foto Nol Havens
Mannen van Naam, foto Nol Havens


Ton Smulders: Zang, gitaar, mondharmonica en verhalen
Ad Grooten: Mandoline, banjo, bouzouki, gitaar, whistle, doedelzak en zang
Wilbert van Duinhoven: Bas, accordeon, melodica, cajon en zang

De Duivelsbrug voorstellingen 2023-2024:

Woensdag 30 augustus Bavel Muziek onder de Molen 
Vrijdag 29 september Boxtel, Podium Boxtel 
Maandag 2 oktober Erp, Gemeenschapshuis Ter Aa 
Zondag 12 november Den Hoorn, Texel, De Toegift 
Zaterdag 25 november Lelystad, Theater Posa

Vrijdag 12 januari Oosterhout, Theater De Bussel 
Dinsdag 23 januari Roosendaal, Schouwburg De Kring 
Zondag 24 maart Veendam, Theater Van Beresteijn