Internationaal trio A Tre Voci (In Drie Stemmen - vert. uit Corsicaans) zingt op 25 november in Amsterdam en op 26 november in Rotterdam.

Drie zangeressen uit drie verschillende landen, verliefd op driestemmige harmonieën, delen hun passie voor polyfone liederen - met slechts drie stemmen, zoveel speciale melodieën en harmonieën en ritmes zijn in de wereld gecreëerd!

In veel polyfone culturen is driedelige harmonie een basis voor de lokale zangtraditie. In Georgië heten de drie stemmen Modzakhili, Mtkmeli en Bani; op Corsica - Terza, Seconda en Bassu; In Bistritsa in Bulgarije - Okane, Buchat Pravo en Buchat Krivo genoemd; de lijst is lang ...

In A Tre Voci zijn de drie stemmen:
Maryana Golovchenko
Nadine Rossello
Tatiana Lina

A Tre Voci
A Tre Voci

Kom en luister naar hun interpretatie van Corsicaanse, Oekraïense, Bulgaarse, Georgische en andere nummers.

Alle drie de zangers brengen hun eigen expertise in dit experimentele project:

Maryana Golovchenko (Oekraïne) is een zanger, muzikant, culturele ondernemer en onderzoeker. Haar huidige focus ligt op het combineren van traditionele muziek uit Oost -Europa en Oekraïne, specifiek met de verschillende soorten hedendaagse muziekstijlen (van klassiek tot jazz en elektronica), evenals muzikale tradities van andere landen en continenten.

Nadine Rossello (Frankrijk) is een zanger, muzikant, componist, koorregisseur en trainer gespecialiseerd in mediterrane liedjes en polyfonieën en traditionele en hedendaagse corsicaanse polyfonieën.

Tatiana Lina (Rusland) is een zanger, muzikant, componist, koorregisseur en onderzoeker. Meer dan twee decennia bestudeert ze traditionele polyfone muziek van verschillende landen en deelt deze kennis met haar koren en zangsembles.

A Tre Voci
za. 25 november 2023, 20.15, Engelse kerk, Begijnhof 48, Amsterdam
zo 26 november 2023, 15.00, Duitse kerk, 's-Gravendijkwal 65, Rotterdam

Tickets: €15,00 (contant aan de deur)
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.