Trouble Tree FolkConcerts presenteert op vrijdag 24 november het Engelse folkduo Meneely & Van Sante in Koudekerk a.d. Rijn.

Engels folkduo Meneely & Van Sante zingt ballads met een sterke binding naar hedendaagse folk, gelinkt aan de Britse traditie. Multi-instrumentalist Rob van Sante is een verborgen geheim, heeft enige bekendheid als duo met (ex-) Battlefield Band voorman Alan Reid. Ze waren 2x te bewonderen op het podium van TTFC. Hij maakt zelf al jaren albums. Zijn laatste For The Love Of It All is een pareltje met een mix van eigen, eigentijdse en traditionele songs. Zijn warme stem en uitstekende gitaarspel zijn prettig om naar te luisteren.  Mooie melodieën, geen doorsnee teksten, maar ook niet zwaarmoedig. Qua sfeer een prachtig album in de geest van Fairport Convention, Robin & Barry Dransfield en Alan Taylor.

Vanaf 2016 treedt hij op als duo met Janie Meneely. Vrijwel tegelijk kwam Janie’s And When I Sing uit. Zij schreef en zingt alle nummers zelf en de muziek wordt door Rob verzorgd. Mooie ballads, haar stem is prettig om naar te luisteren en hun samenzang klinkt erg mooi.  

Website: www.meneelyvansante.co.uk

Meneely & Van Sante
Meneely & Van Sante

Vrijdag 24 november 2023, Meneely & Van Sante bij TTFC in VTC de Ridderhof, Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn. 
Aanvang: 20.30 (zaal open 20.00)        
Entree €15,=       
Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie ook: www.ttfolk.nl