Op zondag 21 januari spelen de Lowland Paddies bij Mokum Folk in Amstelveen.

De Lowland Paddies zijn een stel enthousiaste, ervaren muzikanten, die in hun tienerjaren verknocht zijn geraakt aan de Ierse traditionele muziek. Met zijn vieren geven ze een frisse, eigentijdse draai aan traditionele folk. De Paddies wisselen vlotte jigs, reels en hier en daar een polka af met Ierse, Schotse en Amerikaanse songs. Om wat tot rust te komen wordt de up-tempo dansmuziek vergezeld doorgevoelige ballads en melancholieke walsen en slip jigs.

Sinds 2004 zijn De Lowland Paddies te zien in folkclubs, café's, en op festivals inbinnen- en buitenland. Zo traden ze al op in Zweden, België en Duitsland. Door deze muzikale omzwervingen zijn de laatste jaren ook Scandinavische en Baltische invloeden het repertoire ingeslopen.
De Lowland Paddies zijn: Jasper Langenberg (trekzak, zang), Robbert Langenberg (banjo, mandoline, zang), Anneke Eijkelboom (viool), en Jiroh Matulessy (gitaar).
Zij staan garant voor een onvergetelijke middag Folk Music!

Lowland Paddies
Lowland Paddies

Zondag 21 januari 2024, Mokum Folk met de Lowland Paddies in Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183  JM  Amstelveen (tram 5 en 25 halte Onderuit)
Aanvang 15:00 / zaal open 14:30
Entree € 13,00 / € 8,00 donateurs. Alleen cash, geen pin mogelijk
info: www.mokumfolk.nl