Enige Nederlandse concert van Paul Millns op 20 februari in Arum

Op zondagmiddag 20 februari is er om 16.00 uur een concert van de Engelse singer/songwriter Paul Millns in de bovenzaal van Herberg de Gekroonde Leeuw in Arum. Hij onderbreekt voor dit optreden zijn tournee in Duitsland en zal niet op andere plaatsen in Nederland te zien zijn. Dat hij wel in Arum te zien zal zijn is te danken aan het feit dat zijn vriend en collega Herman Erbé daar met enige regelmaat optredens organiseert.

Paul Millns heeft zijn sporen in de muziek ruimschoots verdiend als productief schrijver en performer. Hij maakte vele platen en CD’s, nog in 2004 werd de CD “When love comes calling” door de BBC tot CD van de week gekozen. Millns zingt zijn eigen nummers en begeleidt zichzelf daarbij op de vleugel. Hij heeft een prachtige stem en schrijft mooie nummers, soul, blues en ballads. Sommigen vergelijken hem met Joe Cocker, maar hij is zo veelzijdig dat hij eigenlijk niet met een ander te vergelijken is. Wie al vast een voorproefje of meer informatie wil, kan surfen naar de site van Paul: www.paulmillns.com. Zijn muziek wordt gebruikt in films en theater en balletvoorstellingen, en zijn nummers gecoverd door artiesten uit andere landen.
De Engelse pers schreef over hem:
"A singer- pianist- composer to make Elton John shiver in his shoes - a fusion of jazz and blues, a voice burning with emotion." (Evening News)
"If there is any justice in the musical world, he would be filling the biggest halls in the land." (The Scotsman)

Entree is 7 euro met reservering (via www.hetgemaal.nl) of 8 zonder.
Na het concert is er gelegenheid tot het nuttigen van een theatermenu in Herberg de Gekroonde Leeuw in Arum: daarvoor kun je reserveren op 0517 641223.