Volgorde optredens cd-presentatie NAP bekend

Een korte nieuwsbrief van Matzko geeft meer inzicht in hoe de presentatie van het album Nieuw Akoestisch Peil er morgen (donderdagavond 27 januari) uit gaat zien. Alle kwalificaties zijn van Matzko.

Om 19.00 uur openen de deuren open van de Effenaar aan de Dommelstraat in Eindhoven. Om 19.30 trapt HUMUS af met vier gloednieuwe nummers met teksten gebaseerd op oude, Engelstalige gedichten over de lente, feestvieren en vrijen, de liefde en een dronkenlap.
Als 2e is het de beurt aan WE-NUN-HENK die zal bewijzen dat oude Nederlandse/Vlaamse liedjes en deuntjes niet perse oubollig hoeven te zijn, maar dat die muzikaal en tekstueel ook in de 21e eeuw nog actueel
blijken.
Dan de swing er in met LIRIO! Dat folk leeft, prachtig is en flink kan swingen bewijzen deze vier jonge muzikanten. Enthousiast laten zij de nieuwste volksmuziek horen, door henzelf geschreven of gearrangeerd en bewerkt tot een eigentijdse en eigenwijze mix.
Om even op aarde terug te komen speelt DUBIUS Nederlandstalige pop-/luistermuziek met invloeden uit de roots- en folkmuziek.
Als afsluiter zal MATZKO een stomende set folkrock neerzetten en zullen de laatste glazen gevuld worden.

Om 23.30 zal de laatste trein afreizen naar andere oorden en zal ook de show spoedig een einde vinden en nablijven als een herinnering.

De entree bedraagt 5,-.
De Effenaar - www.effenaar.nl - N.A.P - www.nieuwakoestischpeil.nl.
Op laatstgenoemde site zijn kaarten te reserveren.