Soetkin Collier zondag centrale gast op 4de verjaardag 't Ey Belsele

't Ey in Belsele (Sint-Niklaas) viert komend weekeinde (14 t/m 16 jan) haar vierjarig bestaan ('t Eynde was daarvoor al 9 jaar actief) met een aantal prachtconcerten op zondag met 's avonds een special rond zangeres Soetkin Collier.
Programma:
12.00 u: ‘Diner musical à l’orchestre fantey’ (gratis). De huisfanfare van ‘t Ey speelt een thuismatch terwijl u eet in ons verjaardagsrestaurant.
16.00 u: Norbert De Taeye + The Winin’ Boys
Norbert De Taeye is een gedreven vertolker van muziek uit New Orleans. Op de vleugel raakt hij deze middag ook de bluessnaren aan. Het tweede deel van het concert wordt gespeeld door de Winin’ Boys. Een kwintet dat z’n noten haalt uit de Amerikaanse populaire muziek uit het begin van de vorige eeuw. Samen geven Norbert en de Boys er een lap op in een derde deel...
20.00 u: Soetkin Collier 'Speciaal'
In deze special staat Soetkin Collier (o.a. Urban Trad) als centrale gaste op het podium. In het eerste deel van het concert treedt ze aan in een duo met Tom Theuns. In het tweede deel maakt ze onderdeel uitvan het kwintet dat verder bestaat uit: FloesPhilip Masure, Guido Picard, Toon Van Mierlo en Sylvie Moors.
Verjaardagsrestaurant: zaterdagavond 15 januari van 18 tot 20 uur en zondag 16 januari van 12 tot 14 en van 18 tot 20 uur.
't Ey vind je aan de Koutermolenstraat 6b, 9111 Belsele (SINT-NIKLAAS), 03/772 11 93