Ook voor volgend jaar zijn al enkele optredens gepland:
Vr 15/04/2005: Tropentheater, Amsterdam.
Za 16/04/2005: Magdalenazaal (Ma/Z), Cultuurcentrum Brugge, Brugge.

Annie Berini komt muziek maken in Arum met Walter en Onno Kuipers

Op zondagmiddag 14 november a.s. om 16.00 uur begint het Gemaal aan het derde seizoen optredens in Herberg De Gekroonde Leeuw in Arum. Steeds meer mensen bezochten de afgelopen 2 jaar de optredens van muzikanten en cabaretiers in de karakteristieke bovenzaal van de herberg, waar vrienden en bekenden van Herman Erbé met enige regelmaat in de winter op zondagmiddag of zaterdagavond hun opwachting maken.

De opening van dit jaar wordt verricht door niemand minder dan Marjolein Meijers. Ze maakt al bijna 20 jaar theaterprogramma’s met de Berini’s (hun programma ‘Noorderstil’ is tot het eind van dit jaar in reprise) en staat daarnaast dit seizoen samen met Jan Rot in vele theaters geprogrammeerd in een muzikaal programma met de titel An & Jan. Maar naar Arum komt ze met Walter en Onno Kuipers die haar programma muzikaal zullen begeleiden. Deze broers bespelen allerlei instrumenten, van viool tot doedelzak en accordeon. Dat doen ze overigens niet alleen bij Marjolein: Walter is al jaren vaste muzikant bij de Berini’s maar ook bij Herman Erbé en Fred Piek. Ook Onno begeleidt vele andere muzikanten.

Het belooft een gevarieerde middag te worden met nummers uit de diverse programma’s die ze met de Berini’s speelde, aangevuld met eigen repertoire uit andere programma’s, van smartlap tot traditionals.

Marjolein heeft inmiddels ruimschoots haar komische en muzikale talenten bewezen. Een recensent van het Algemeen Dagblad over haar: “An zet de tijd even stil…... Met name het samenvloeien van Marjolein 'An' Meijers gitaarklanken met de kwinkelerende snaren van haar medemuzikanten zorgt voor kippenvel.”

Kaarten kosten 7 euro (reserveren kan op de website www.hetgemaal.nl of door te bellen met 0517 642400). Wie na afloop een theatermenu wil nuttigen kan daarvoor rechtstreeks reserveren bij Herberg de Gekroonde Leeuw. (0517 641223).