Patronaat Haarlem start nieuwe seizoen

Na de zomerprogrammering start Patronaat in Haarlem per 3 september het seizoen 2004-2005 in de tijdelijke locatie aan de Oostvest. Het poppodium zit nog 1 jaar in deze tijdelijke locatie, zomer 2005 is de overgang naar de nieuwbouw .
In de tijdelijke zaal heeft Patronaat een succesvol seizoen achter de rug, met in haar programma ook nogal wat americana, zoals het boeiende festival Roots of Heaven.

Roots/americana/blues namen komen ook komend seizoen weer met regelmaat in Patronaat: dit jaar o.a. Beth Hart (USA), Michael de Jong, Bintangs en natuurlijk het 3e Roots Of Heaven Festival.
Speciale projecten zijn Frank Zappa's rockopera Joe's Garage en het Tribute To The Band met De Dijk- en Sjako!-leden.
Ook op wereldmuziek gebied kan men genieten: o.a. van de Cubaanse El Diamante del Son y su Grupo en de Spaanse flamenco van La Primavera.
Het GRATIS winterse eigenzinnige zondagmiddag-programma Club Funday start vanaf zondag 7 november weer met intieme (binnen- en buitenlandse) band optredens. Dit is alweer het 4e seizoen, met elke keer bijzondere bands en een verrassend muzikaal thema; b.v. Levenslied, Electronics, Ruige R&R of het Belgische label Kinky All Star.
Zie ook: www.patronaat.nl