Beansprouts in Folkclub
Sunday Live in Heerde
In de Koerberg in Heerde treedt zondagmiddag 29 augustus het duo Beansprouts op. Elke laatste zondagmiddag van de maand organiseert Buitencentrum De Koerberg i.s.m. Blue Dew, "SUNDAY LIVE" : een gratis folkmiddag. Het programma is zeer divers, van folkrock tot intieme songwriterduo's. De middag begint om 15.00 uur en het optreden eindigt om 18.00 uur.

Beansprouts
Beanspouts is een folkduo bestaande uit Martijn de Kleer (Zang, gitaar, banjo, fiddle, mandoline) en Liesbeth Kemerlings (zang, gitaar, banjo) met een Amerikaans folky repertoire.
Martijn de Kleer is al 20 jaar professioneel muzikant. Als lid van de Engelse band The Legendary Pinkdots tourde hij veelvuldig door Europa, Canada en de VS. Hij verleende zijn medewerking aan diverse muzikale projecten en bracht als singer-songwriter drie solo albums op de markt.
Liesbeth Kemerlings is tien jaar actief als singer-songwriter. Ze speelde in The Late Flowers en is momenteel een van de drijvende krachten achter het country & folk gezelschap Daisy Chain waarmee ze onlangs de CD "No Sissy" uitbracht.
Meer informatie : www.beansprouts.nl

Steeds meer bezoekers
Folkclub SUNDAY LIVE bestaat sinds begin 2003. De Folkclub ontstond n.a.v. een optreden van de Zwolse folkband Blue Dew in Buitencentrum De Koerberg. Eigenaar Frans van Duijn en de muzikanten van Blue Dew waren na afloop dermate enthousiast over de opkomst van het publiek, de sfeer en de mogelijkheden die de locatie bood dat er plannen werden gemaakt er een maandelijks terugkerende folkmiddag van te maken.
Blue Dew wil op een laagdrempelige wijze de folk promoten en "SUNDAY LIVE" is daar een goed voorbeeld van. Inmiddels blijken de folkmiddagen steeds drukker te worden bezocht en wordt het gebied waaruit het publiek op SUNDAY LIVE afkomt steeds groter.
De bands spelen als het weer het toelaat buiten op het grote terras, maar er bestaat ook de mogelijkheid uit te wijken naar een gezellige zaal.
Wie van de gelegenheid gebruik wil maken om na het concert een maaltijd te nuttigen in het restaurant van De Koerberg, wordt aangeraden even te reserveren. Meer informatie : www.bluedew.nl/Koerberg.htm (o.a. de route, contactinformatie en de agenda voor 2004)