Zondag gratis concert in Folkclub Sunday Live Elke laatste zondagmiddag van de maand organiseert Buitencentrum De Koerberg in Heerde, i.s.m. Blue Dew, "Sunday LIVE " : een gratis folkmiddag! De middag begint om 15.00 uur en het optreden eindigt om 18.00 uur. Dit keer (zondag 25 juli) treedt de band Little Mystic op.

Little Mystic
Na in Noord Ierland gespeeld en gewoond te hebben, meegewerkt te hebben aan een BBC opnamen, radio uitzendingen, op festivals in binnen- en buitenland gespeeld te hebben vond Little Mystic het tijd om op zoek te gaan naar een thuisbasis. Deze basis vond zij in augustus 2000; de band Mystic werd opgericht.

Na een aantal omzwervingen is de muziek compleet. Zoals Len Visscher in ' Muziek in beweging' schreef:
"Een breekbare, indringende stem begeleid door een warme akoestische gitaar; bij vlagen prachtige liedjes, sober, maar doeltreffend". Met Mystic begint voor Little Mystic (tevens singer/songwriter van de band) een nieuw tijdperk. De rustig integere nummers worden afgewisseld met stevige snellere nummers. Eén ding hebben alle nummers gemeen. Ze komen allemaal samen tot één muzikaal geheel van de folk rock zoals deze bedoeld is: puur, zuiver en warm. Tijdens de optredens nemen Mike John en Little Mystic je dan ook mee in een stroom van niet alledaagse muziek waar de Ierse invloeden van Little Mystic in naar voren komen.

Na afloop van het concert kan er in De Koerberg gegeten worden, maar reserveren is raadzaam.
Meer informatie : www.bluedew.nl/Koerberg.htm (o.a. de route, contactinformatie en de agenda voor 2004)