Jim Faupel donderdag bij folkclub HARD times in Vlaardingen Folkclub HARD times beleefde de eerste maanden van 2004 haar vuurdoop met enkele grotere folkconcerten in het Theater van Vlaardingen. De optredens van Mc Calmans, Francis Black en No Frontiers/Cloghane bleken een zodanig succes dat is besloten volgend theaterseizoen met een zevental nieuwe folkevenementen door te starten. Reeds van bij de start van HARD times leefde de wens om voor de kleinere concerten van de folkclub een bescheidener lokatie te vinden dan de grote theaterzalen van het Vlaardingse theater. Deze wens is onlangs in vervulling gedaan.
Begin deze maand is aan de Rijkestraat 10-12 in Vlaardingen een sfeervol restaurant geopend met de naam 'HARD times, het restaurant'. Naast de gerechten uit de Frans-Mediterrane keuken en de avontuurlijke lunches worden in het gelijknamige restaurant regelmatig optredens van HARD times, de folkclub geprogrammeerd.

Aanstaande donderdag 17 juni wordt het eerste gezamenlijke concert van restaurant en folkclub georganiseerd. Vanaf 21.30 uur verschijnt de Engelse singer/songwriter Jim Faupel op de kleine bühne van HARD times, het restaurant.

De talentvolle Faupel is tot 20 juni in Nederland voor onder meer de Elf Fantasy Fair (De Keukenhof, Lisse). Het optreden in Vlaardingen maakt deel uit van Faupels 'Here Be Dragons'-toer (naar het gelijknamige in juli 2003 verschenen album). Jim Faupel maakt een mix van blues, folk, jazz en een vleugje wereldmuziek. Overkoepelend thema en gevoel in Faupels muzikale werk is zijn voorliefde voor 'elfjes'.

Donderdag 17 juni HARD times, het restaurant aan de Rijkestraat 10-12 in Vlaardingen. Het optreden van Faupel egint om 21.30 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Leden van de folkclub mogen gratis naar binnen Voor reserveringen kan gebeld worden met het restaurant, (010) 248 97 41. Op 17 juni worden ook aan de deur toegangskaarten verkocht.
Meer informatie over folkclub HARD times is te vinden op www.hardtimes.nl.
e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.