John Vester maandag
in Theater In de Steeg Acoustic Alley
in Den Haag presenteert John Vester aanstaande maandagavond in Theater In de Steeg. "Voor iedereen die ooit heeft aangegeven dat er best vaker akoestische optredens in Theater In de Steeg mogen plaatsvinden, verder voor iedereen die graag ook eens in de avonduren een concert bijwoont, alsmede voor degenen die op onze reguliere zondagen andere verplichtingen hebben of gewoon voor wie het leuk vindt: maandagavond 7 juni singer/songwriter/ entertainer/beeldend kunstenaar John Vester. Laat even weten of je komt en hoe je je koffie drinkt. Aanvang 20.15 uur (zaal open om 19.45 uur), entree € 10,- . Groetjes en wie weet tot de 7e ", aldus Frank Bukkems van Acoustic Alley.

John Vester houdt zijn 3e cd ten doop. Deze Amerikaanse singer-songwriter komt voor de derde keer naar Nederland. Vester is voornamelijk bekend als leverancier en co-auteur van een aantal songs van de band Venice, die de laatste jaren in Nederland een enorme populariteit geniet.
Dezer dagen verschijnt zijn derde CD: "Things I Wish I Would Have Said". Dit album wordt tijdens de Nederlandse tournee ten doop gehouden. De CD is geproduceerd door Michael Lennon van Venice. Aan de CD werd meegewerkt door Mark en Kipp Lennon, bassist Mark Harris en de drummers Matt Laug en Scott Crago - de laatste is de tourdrummer van de Eagles.
Het solo-concert van John Vester in het Theater In de Steeg staat in het teken van deze nieuwe CD, maar John zal het ook hebben over het 'harde leven van de songwriter': hoe moeilijk het de ene dag is, en hoe gemakkelijk het de andere dag gaat. En natuurlijk hoe het altijd wachten blijft op die ene ... die ene hit waarop elke songschrijver uiteindelijk toch wacht.
Meer over John Vester: http://www.johnvester.com
Zie ook: www.acousticalley.nl