Zing mee met Cloghane in Hard Times

Folkclub HARD times kiest zondag 31 oktober voor de gezelligheid van een Ierse pub. In HARD times, het restaurant aan de Rijkestraat 10-12 in Vlaardingen wordt namelijk een 'sing along'-middag met Cloghane georganiseerd.
Cloghane staat bekend om haar enorme repertoire met traditionele Ierse dansmuziek en songs. Het kwartet bestaat uit twee Ieren en twee Nederlanders. De Ieren Sinead Dempsey en Paul O'Brien spelen de Ierse drum: de bodhrán, en de gitaar. Nederlanders Ellen Lagerwerf en Theo Wentink zetten daar de accordeon en de viool tegenover. Het harmonieuze samenspel van de vier gelouterde muzikanten is bij uitstek geschikt voor meeswingen en meezingen. En dat meezingen wordt komende zondag naar hartelust gedaan in HARD times, het restaurant. Cloghane heeft daarbij toegezegd gedurende het concert regelmatig verzoeknummers van het publiek te spelen.

De 'sing along'-middag met Cloghane op zondagmiddag 31 oktober in HARD times, het restaurant begint om 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 2,50 euro. Leden van de folkclub mogen gratis naar binnen Voor reserveringen kan gebeld worden met het restaurant, (010) 248 97 41. Op 31 oktober worden ook aan de deur toegangskaarten verkocht.