Optredens van de Berini's en Comas in Tiliander, Oisterwijk

Deze week zijn er twee interessante concerten in schouwburg Tiliander in Oisterwijk. Op vrijdag 29 oktober treden De Berini's op met hun voorstelling Noorderstil, een tragikomisch verhaal over de integratie van twee Rotterdammers in een klein dorpje op het platteland. Annie en Harrie, die volgend theaterseizoen op afscheidssafari gaan, worden muzikaal ondersteund door o.a. Walter Kuipers.
Een dag later, zaterdag 30 oktober, is het de beurt aan Comas. Aidan Burke (Irl, viool), Silvain Barou (Fr., uileann pipes en fluiten), Philip Masure (Be, gitaar) en Jackie Moran (Irl, bodhrán en percussie) storten hun jigs en reels in een soms krankzinnig tempo over hun publiek uit. Daithi Rúa zorgt op de rustigere momenten voor de zang.
Beide concerten beginnen om 20:30 uur. Zie ook www.tiliander.com.

Folkavond in "het Bolwerk" in Apeldoorn

Zaterdag 20 november spelen Antom Koopman, Celtic Wind, Flannan en Celtic Fields op een folkavond in Apeldoorn. Aanvang 19:00 uur, toegang 5 euro.
De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de Armenië werkgroep van PAX Kinderhulp in Apeldoorn.
Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Celtic Special in Atak op 6 november

Poppodium Atak in Enschede organizeert op zaterdag 6 november een celtic special die in het teken staat van Samhain, de voorloper van Halloween.
Er zullen deze avond 2 keltische bands optreden, te weten Trinity Knot en Fiddlehead.
De zaal is omgetoverd tot
een waar eeuwenoud dorp met kraampjes met traditionele keltische dranken en hapjes. De"Celtic special" zal beginnen om 22.00 uur en doorgaan tot 04.00. Entree 5 euro.
Voor meer informatie: www.atak.nl.

Blue Dew op 6 november in Bergen op Zoom

Momenteel treedt Blue Dew veelvuldig op met hun theatervoorstelling The Long Journey Home. Een programma met een verhaal, beelden en een selectie uit hun repertoire. Maar het blijft natuurlijk ook nog wel eens lekker om een greep te doen uit de nummers die niet in het theater gespeeld worden. Daarom verheugt Blue Dew zich op het optreden in The Traditional Irish Pub O'Carolans in Bergen op Zoom. Een optreden waar (voor de laatste keer dit seizoen) de oceaan meermalen overgestoken zal worden voor een mengeling van Ierse folk en Amerikaanse bluegrass. Het optreden begint 6 november om 21.00 uur en de toegang is gratis.