Eugene Ruffolo en Marike Jager bij Acoustic Alley

Op 7 november biedt Acoustic Alley een verrassend dubbelprogramma. De stijl van Eugene Ruffolo situeert zich in het pop-folk genre van een James Taylor en Jackson Browne. Daags ervoor presenteert hij zijn vierde album “The Hardest Easy” , waaraan wordt meegewerkt door o.a. Ilse de Lange, Marc Cohn en Venice.

In 2003 won Marike Jager de finale van de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer/songwriter. Ze maakte indruk tijdens de afgelopen Binnenach. Op Folkwoods oogstte ze afgelopen augustus ook de nodige lof. Zij zal worden begeleid door Henk Jan Heuvelink achter Wurlitzer-piano.

Kijk voor het complete programma en meer informatie op www.acousticalley.nl. Theater In de Steeg,, Westeinde 165a, 2512GX Den Haag, inlichtingen en reserveringen 070-3458191, aanvang 13.30 uur (zaal open om 13.00 uur), entree 10 euro.

Friestalige americana van Mannemoed bij KHL-live

Mannemoed is zondagavond 17/10 met Friestalige americana te gast bij KHL-live in Amsterdam. Mannemoed is de artiestennaam van Lammert van der Velde cum suis. Lammert is een Friese singer/songwriter, momenteel woonachtig in Amsterdam. Van der Velde zingt en bespeelt gitaar en mondharmonica. Wie zijn begeleiders zijn is afwachten.

KHL vind je aan de Oostelijke Handelskade 44, 1019 BN Amsterdam, tel: 020 779 15 75, e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanvang plm. 20.30 uur. Voor meer informatie: www.khl.nl.