Nieuw boeiend muziekseizoen in Noordpolderzijl Het programma voor een nieuw muziek seizoen in café 'Zielhoes in Noordpolderzijl is klaar. Het merendeel van de 16 concerten wordt gehouden op de vertrouwde zondagmiddag. Op verzoek van het publiek is de kerstavond (vrijdag) weer terug in het programma. De afsluiter is een benefiet festival. De seizoenopening is aanstaande zaterdag 4 september.

Er is een verandering gekomen in de opbouw van een middag. Begonnen wordt zoals gewoonlijk om 14.00 uur. Maar het eerste halve uur wordt voor rekening genomen door een voorprogramma. De organisatoren willen op deze manier een aantal beginnende muzikanten de gelegenheid geven zich te presenteren. Vervolgens speelt het hoofdprogramma twee sets van 45 minuten.

Al met al gaat het in Noordpolderzijl om een aantrekkelijk programma. Zo is er aanstaande zaterdag 4 september een concert door de Amerikaan Ernie Payne in café 't Zielhoes. En noteer ook alvast in je agenda 19 septmber. Dan is er op dezelfde lokatie een Townes van Zandt Tribute Festival met Egbert Meyers, Velvet Breeze, Johannes Bodingius en Stef White & Kersten DeLigny
Zie voor de complete agenda Barnadance-site
Info bij Barndance Productions, Jan & Fien Bos, Broerstraat 9, 9901 EK Appingedam, telefoon 0596 / 682278 * 06 / 55900174 / fax 0596 / 682676, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., site: www.barndance.nl.