Op zondag 31 oktober op veler verzoek terug op het podium van Trouble Tree FolkConcert in de Ridderhof: Kieran Halpin (Irl) en Chris Jones (USA).

Sinds 1989 zijn Kieran Halpin en Chris Jones geregeld samen op pad. Hun samenwerking resulteerde in 1995 in een live CD "Glory Days". Zeven jaar later brachten ze "Moving Air" uit. Kieran Halpin is een zeer succesvolle en productieve singer-songwriter. Dit jaar zien twee nieuwe albums het daglicht. "The Roundtower Sessions" is een opnieuw opgenomen compilatie van een aantal cd's die niet meer verkrijgbaar zijn. "17" is zijn 17e cd en bevat nieuwe songs. Hij weet zijn sterke teksten te koppelen aan prachtige melodieën en aan zijn eigen krachtige, akoestische gitaarsound. Chris Jones is een virtuoze gitarist met een unieke stijl met een pallet van blues, country, rock en klassiek. Als studiomuzikant is hij te horen op meer dan 65 cd's, maar ook solo is hij een topper. Hij heeft als performer en singer-songwriter een aantal schitterende albums gemaakt. Naast het spelen met Kieran, speelt Chris ook vaak als begeleider bij onder anderen Sara K. en Alan Taylor en onlangs op twee cd's van David Munyon.

Kortom, voor de liefhebbers van "Great songs, great guitar playing, great singing, great atmosphere" genoeg aanleiding om naar de Ridderhof, Kerklaan 20 in Koudekrk a/ d Rijn te komen. Aanvang 20.30u, entree €12, voor TTFC-vrienden €10. Reserveren en informatie: tel. 071-3414647 en www.ttfc.nl.