Folkclub HARD times organiseert op zondag 27 februari een open Ierse sessie. Naar verwachting komen weer vele folkmuzikanten voor deze akoestische muziekmiddag naar het Vlaardingse restaurant HARD times.

Eind januari stond deze zondagse sessie voor de eerste maal op het programma. Met twintig meespelende muzikanten werd meteen al de karakteristieke sfeer opgeroepen van een Ierse zondagmiddag in de pub.De gezellige en dynamische sessie begint zondag 27 februari om 14.30 uur. De entree in HARD times, het restaurant aan de Rijkestraat 10-12 in Vlaardingen is gratis. Leden van folkclub HARD times krijgen voorrang. Omdat de capaciteit van het restaurant beperkt is, wordt reserveren aanbevolen. Reserveren kan bij HARD times, het restaurant, (010) 248 97 41, alwaar na de sessie een Ierse maaltijd kan worden genuttigd.

Folkclub HARD times blijft ook de komende maanden volop actief. In het Theater van Vlaardingen staan nog optredens gepland van McCalmans (11 maart) en Niamh Parsons (8 april).

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van folkclub HARD times wordt verwezen naar de website: www.hardtimes.nl.