In IJzerlo bij Aalten wordt op 27 maart,  1e paasdag, een groot paasvuur ontstoken, met daarbij in een tent op het terrein een podiumprogramma. Op verzoek van velen speelt de Schotse band Beggars Row om 18.30 uur op het podium.

Deze groep speelde al vaker in de tent en ze maken er een groot feest van. Ze springen van het podium af, spelen op de tafels tussen het publiek, veroorzaken daarmee opschudding maar blijven onverstoorbaar hun instrumenten bespelen. Gekleed in traditionele kilts en plaids, trakteert Beggars Row hun publiek op een mix van meeslepende Schotse en Ierse ballades en meezingers, zoals het bekende Loch Lomond. Maar ook zijn er een groot aantal eigen composities te horen, zoals het prachtige Sleep for a While, Soldiers of Peace en Glasgow to Moscow. Uiteraard heeft ook de doedelzak een groot aandeel in hun muziek.

Het paasvuur, met daarbij het concert van Beggars Row, wordt gehouden aan de doorgaande weg tussen Aalten en Dinxperlo en begint rond 18.00 uur. Beggars Row speelt om 18.30 uur. De toegang tot het paasvuur en daarmee ook tot het concert bedraagt 5,- euro.

Voor meer informatie: www.countryfair.nl.