Op zaterdagavond 14 mei komt Erik Visser, gitarist van Flairck, in Zuidwolde aan de Burg. Tonckensstraat 12. Erik Visser is ongetwijfeld een van Nederlands meest uitzonderlijke akoestische gitaristen. Met zijn solo programma toert hij door Nederland en doet ook Zuidwolde aan. Erik Visser schreef een aantal liederen die in dit programma voor het eerst het daglicht zien. Hij zegt daarover: "Het gaat met name om het instrumentale werk, maar ik zing op gezette tijden ook over wat er onderweg zoal op mijn pad is gekomen. Over een violiste die een appeltje schilt boven een met bloed geschreven liefdesbrief, over een hoer die moet giechelen bij de aanblik van een handvol kleingeld." Met zijn onmiskenbare humor en verrassende vertellingen zal Erik Visser dit soloconcert presenteren.

Tevens zal het trio Vals Plat spelen. Vals Plat schept met instrumenten en thema's uit Bluegrass en Europese volksmuziek een overtuigend en fris Nederlands geluid. Handgemaakte Nederlandstalige teksten schilderen met een milde ironie de onzekerheden van het dagelijks geploeter en worden opgediend met speelse capriolen op snaarinstrumenten en heldere samenzang.

Omdat er maar ongeveer 50 plaatsen beschikbaar zijn is het van belang tijdig te reserveren. Het concert begint om 19.30. De entreekosten zijn €12,50. De koffie is gratis met iets lekkers erbij.

Reserveren is echt nodig en dit kan op 0528-321950 of 06-26552185.

Clara Bandringa of Marius Klein hopen u allen 14 mei te ontvangen om te genieten van dit unieke concert in Zuidwolde.