Op maandag 17 oktober a.s. is iedereen die van volksmuziek/folk houdt welkom om te komen luisteren naar de open sessie in café Hofman aan het Janskerkhof 17a in Utrecht. Op deze sessie kan ook iedere muzikant aanschuiven die een akoestisch instrument speelt of zingt en zich met Europese volksmuziek/folk bezig houdt

Een sessie is een ontmoetingsplek voor muzikanten met diverse achtergronden, een gelegegenheid om samen te spelen, nieuwe melodieën te horen en te leren, ideeën en inspiratie op te doen of om eens iets nieuws uit te proberen. Om 20:30 uur beginnen we met een paar inspeel-deunen, waarna iedereen om beurten de gelegenheid krijgt een stuk in te zetten. Bekende melodieën worden afgewisseld met solo-stukken en liedjes.

We spelen o.a. traditionele (dans)muziek uit Nedeland, België en Frankrijk, Ierse jigs & reels, Klezmer en muziek uit de Balkan en Scandinavië. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan bod komen en er een gevarieerd muzikaal aanbod te horen is, zijn er twee sessieleiders aanwezig.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..