Dinsdag 20 december geeft Jethro Tull oprichter en voorman Ian Anderson een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam met zijn band én de Neue Philharmonie Frankfurt. Voor Ian Anderson plays the orchestral Jethro Tull zijn Jethro Tull hits, solo werk en instrumentale nummers opnieuw gearrangeerd voor symfonieorkest.
Ian Anderson is wellicht de bekendste dwarsfluitspeler uit de rockmuziek. Als oprichter en voorman van de progressieve rock band Jethro Tull scoort hij grote hits zoals "Locomotive Breath", "Aqualung" en "Living in the Past". Het gebruik van dwarsfluit bezorgde zijn muziek nu en dan een folkrock-uitraling. Met zijn band scoorde Anderson 11 gouden en 5 platina albums.
Het concert in de Heineken Music Hall begint 20 december om 20:00 uur. Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. Entree: € 39.00, € 43.00, € 46.00 (excl. servicekosten). Voor dit concert zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.