Het duo at the close of every day (atcoed) zal in Utrecht (29/10) en in het Vlaamse Diksmuide (30/10) exclusieve concerten geven. Het concert in België zal live worden uitgezonden op Studio Brussel. Minco Eggersman (volkoren) en Axel Kabboord (this beautiful mess), debuteerden eind 2002 als at the close of every day met de cd zalig zijn de armen van geest. Afgelopen maand is hun laatste album 'de geluiden van weleer' (het liedboek voor de mensen) verschenen. De cd bevat ondermeer een cover van Bang van Doe Maar en een duet van Minco Eggersman en de geestverwante Spinvis.
Het laatste optreden van atcoed dateert van 1 september vorig jaar toen atcoed speelde tijdens de uitreiking van de 3voor12 Award van de VPRO voor hun album 'the silja symphony'.

Vanwege de vele activiteiten van de verschillende bandleden brengt atcoed slechts zelden hun muziek live ten gehore. Tijdens het concert in Utrecht (EKKO) zal er een expositie te zien zijn van de tekeningen die voor 'de geluiden van weleer' gemaakt zijn. Deze avond zal atcoed's VOLKOREN-labelgenoot 'anderson' het voorprogramma verzorgen. Dit singer-songwriter/electropop duo, heeft dan net zijn eerste Amerikaanse tour achter de rug.
De concerten zijn op: 29-10-2005, in Ekko te Utrecht in Nederland (entree 10 euro) en 30-10-2005 in de 4ad te Diksmuide in België (entree 8 euro).
Het weekend daarvoor zal at the close of every day naar Spanje vliegen om vier concerten en radio- en tv optredens te doen. Ze zullen daar het album 'the silja symphony' promoten dat daar afgelopen voorjaar is uitgebracht.