Komende donderdag, 27 oktober, staat BJ Baartmans geprogrammeerd in De Schalm in Veldhoven. Deze singer-songwriter, die ook nog eens prachtig gitaar speelt, heeft nieuw materiaal gemaakt dat hij in het theater ten gehore wil brengen. Er is slechts een probleem: er zijn te weinig reserveringen. Hierbij dus een oproep aan eenieder die wil gaan om toegangsbewijzen te bestellen.

 

Het geplande concert is het eerste optreden van Baartmans met zijn programma Verpand. Als er echter niet minstens 40 reserveringen zijn, durft De Schalm het niet aan om het door te laten gaan. Morgenochtend valt de definitieve beslissing hierover. Het is dus zaak om zo snel mogelijk nog toegangsbewijzen te reserveren. De kaarten kosten slechts 12 euro, wie een pas heeft van De Schalm betaalt 2 euro minder. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 040 2533578 (tussen 10:30 en 14:30 uur of op antwoordapparaat).


BJ Baartmans maakt rootsmuziek, met wortels in de jaren zeventig. Met zijn hesige stem zingt hij liedjes over alledaagse dingen, die hij heel bijzonder maakt. Hij is een muzikale duizendpoot, die al talloze keren optrad met andere artiesten. Zo toerde hij met Eugene Ruffolo, Shannon Lyon, Jeff Finlin en deze maand nog met Billie Joyce. In Verpand brengt hij nieuw repertoire in solo uitvoering op gitaar, mandoline, banjo of piano.


Zie ook: www.bjbaartmans.com.