Zondag 12 maart, om half 4 ‘s middags is de zevende aflevering van 'Paco Plumtrek's Singer/Songwriter Sessies' in Almelo.

In het atelier van Henk Lammers zal weer door lokale en regionale zangers/gitaristen een uitwisseling plaatsvinden van eigen werk en covers. Akoestisch en eventueel licht uitversterkt. Van half vier 's middags tot een uur of 8/9.

Je bent weer van harte uitgenodigd dit bij te wonen, of hieraan deel te nemen. Heb je altijd al dat ene nummer voor een select groepje positief kritische luisteraars willen spelen, hier is je kans!

Henk Lammers zal zorgen voor koffie, thee, verschillende drankjes, en wat te eten, bestemd voor deelnemende muzikanten. Het publiek wordt gevraagd eigen drank/hapjes mee te nemen plus een donatie van 3 - 5 euro.

Aanwezig zijn twee microfoons voor zang en gitaar en de mogelijkheid tot inpluggen. Heb je speciale wensen? Noten op je zang? Laat het weten! Kijk voor meer informatie op http://members.home.nl/pacoplumtrek

De sessie vindt plaats in het atelier van Henk Lammers op de eerste verdieping van de Kunstwerkplaats, Hagengracht 15 (de rechterdeur is open). Het is vlakbij het stadhuis, in het centrum van Almelo.