Op vrijdag 16 en zaterdag 17 november 2012 vindt voor het eerst het The Hague Gipsy Festival plaats. Sintiromarus, de Basily Gipsy Band, de Basily Boys en gasten zullen in De Regentenkamer in Den Haag hun beste beentje voorzetten. Voor het eerst in Nederland! Het The Hague Gipsy Festival. In De Kerk van de Stichting Regentenkamer (de Grote Zaal boven) komen Gipsy muzikanten samen voor een spetterend concert.
Sintiromarus, de Basily Gipsy Band, de Basily Boys, en nog velen andere gasten spelen voor het eerst samen hun mooiste nummers, spelen hun eigen beste nummers. En jammen samen, voor het eerst allemaal samen! Dit wordt dé jamsession van 2012, dit wordt hét concert van 2012. Liefhebbers van Gipsy muziek, Gipsyjazz, Flamenco, viool en gitaar mogen absoluut niet afwezig zijn op dit spectaculaire evenement. Hou de website in de gaten voor alle info en komende aanvullingen van het festival:
www.thehaguegipsyfestival.com en / of de Facebook-THGF pagina. Vrijdag 16 november én zaterdag 17 november zullen de muzikanten hun meest fantastische muziek ten gehore brengen. Kaartverkoop is gestart op Easy Ticket.nl. Kaarten voor dit evenement zijn €20,00 voor één dag, €32,50 voor beide dagen.

Optreden: The Hague Gipsy Festival
Waar: De Regentenkamer, Noord-West Buitensingel 20, 2518 PA  Den Haag
Bezoekadres: Cort Heyligersstraat 4, 2518 PD  Den Haag
Reserveren: telefoon: 070-3658612  of E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Datum: Vrijdag 16 en zaterdag 17 november 2012
Entree: Voor één dag €20,00, Voor twee dagen €32,50
Website: http://thehaguegipsyfestival.com