Indie singer-songwriterfestival Naked Song op zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven maakt de line up compleet met de toevoeging van Pitou, Jono McCleery, Sheesham and Lotus & 'Son, Wink Burcham, Session Americana, David Henry en Woody Veneman in de gedaante van Human Jukebox. De kaartverkoop is reeds gestart.

Aan het affiche van Naked Song 2018 zijn zowel nationale als internationale namen toegevoegd. Zo is er de aanstormende artiest van eigen bodem Pitou, die ook in Groot-Brittannië flink aan de weg timmert. Daarnaast de Brit Jono McCleery die onlangs zijn nieuwe soulvolle album “Sees of a Dandelion” uitbracht. Ook worden er een paar mooie rootsnamen toegevoegd aan het affiche: het trio Sheesham and Lotus & 'Son, Wink Burcham met zijn rauwe en ontroerende stem en de tijdloze Americana en folk van Session Americana. Verder eert het festival zijn lokale helden: David Henry van rockband Grim Tim doet een solo-set en Woody Veneman is er in de gedaante van Human Jukebox.

Naked Song 2018
Het festival gaat dit jaar terug naar de basis: het brengen van mooie luisterliedjes waarbij artiest en publiek dichtbij elkaar komen. Dat is immers de essentie: singer-songwriters die hun persoonlijke verhalen overbrengen. In een gemoedelijke en intieme festivalsfeer kijk je elkaar recht in de ogen. Het gaat echt om die liedjes, die soms letterlijk worden uitgekleed tot een naakte versie. Sommige artiesten spelen een (akoestische) solo-set en er zijn weer de 2 Meter Sessies met kleine akoestische optredens en interviews. Dit jaar presenteert Naked Song een zorgvuldig samengestelde line up van indie singer-songwriters van nu zoals Lisa Hannigan, Tamino, Tom McRae en Sam Lee, het eerbetoon aan geestelijk vader Ad van Meurs en aanstormend talent als Christof van der Ven, Chelou en Fil Bo Riva. De bezoeker wordt aangespoord zich ook te laten verrassen door (nog) onbekende artiesten; ieder verhaal is het immers waard gedeeld te worden.

Naked Song 2018:
Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra / Tamino / Ad van Meurs tribute / Tom McRae / Sam Lee - Singing With Nightingales / Chelou / Fil Bo Riva / Christof van der Ven / Pitou / Jono McCleery / Session Americana / Sheesham, Lotus and ‘Son / Wink Burcham / David Henry / Woody The Human Jukebox

Zaterdag 14 april 2018 in Muziekgebouw Eindhoven (diverse podia)
Aanvang: 16:00 uur | entree: € 39 / CJP: € 34 exclusief € 1,50 servicekosten per ticket
Meer informatie en kaartverkoop: www.nakedsong.nl