Van 12 t/m 14 april 2019 vindt de tweede editie plaats van Boet'n Deure Snarenpluk op het erf van the Bluegrass Halfway House in Dalerveen. Boet'n Deure Snarenpluk is kleinschalig, intiem en kleurrijk. Rondom geheel akoestische concerten wordt samen muziek gemaakt, geluisterd en gegeten. Er zijn workshops en optredens, o.a. van de Tennessee Studs en de Tulip Pickers String Band. Weekendkaarten zijn tot komende maandag (1 april) te koop, avondkaarten nog tot 12 april.

Er zijn luisterconcerten op vrijdagavond en zaterdagavond, workshops op zaterdag en zondag en er wordt vers gekookt. Naast muzikaal absurdistisch cabaretduo Yentl en de Boer, treden oa de Tennessee Studs (NL/CAN) en Tulip Pickers String Band (NL/VS) op. Op zaterdagavond wordt er na de luisterconcerten gedanst (square dance). Het aanbod workshops bestaat uit: Snaren & zingen (voor muzikanten met ervaring), ukelele (voor beginners) en weekendgasten kunnen ook kiezen voor workshops bodypercussie, tekenen, square dance, geef via de site je voorkeur aan.

Boet'n Deure Snarenpluk, affiche door Jeroen Jongsma
Boet'n Deure Snarenpluk, affiche door Jeroen Jongsma


12 t/m 14 april 2019, Boet'n Deure Snarenpluk op het erf van the Bluegrass Halfway House in Dalerveen.
Er zijn avondkaarten en weekendkaarten te koop, maar die zijn beperkt vanwege de kleinschaligheid van dit festival. Kaarten bestellen kan itsluitend online via www.boetndeure.nl.
Bezoekers ontvangen via mail bericht over de exacte locatie. Boet'n Deure Snarenpluk wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe en het VSB Fonds.