Vernieuwe site
over alt.countr y

De website Ron's Music heeft zijn naam veranderd in Ron's Alt.Country en beschikt nu ook over een eigen domeinnaam met de url: www.ronsaltcountry.com Als vanouds vind je op die site de nieuwspagina, de linkspagina (met honderden muzieklinks), de recensiepagina en de diverse fanpagina's.
De recensiepagina bevat actuele recensies van Adrienne Young, OX, Brian Webb, The Cruzeros, Trailer Bride, The Handsome Family, Frog Holler, The Waifs, The Hangdogs en Tandy.
De fanpages bevatten informatie over The Handsome Family, Red Star Belgrade, Trailer Bride en The Triffids (de pagina waarmee het allemaal begon zo'n vijf jaar geleden). Van de groep Tandy is een fanpage in aanbouw. Tandy komt overigens op tournee van 31 oktober tot en met 7 november. Er staan vier optredens gepland:
31 oktober: Amsterdam, Maloe Melo
1 november: Heythuysen, Tom Tom
2 november: Klaaswaal, Newland
7 november: Heeze, Poppodium

Webmaster Ronald Vos ziet graag reacties en kritische opmerkingen tegemoet op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het nieuwe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.