Nieuwe website voor 't Smiske
in Asse

't Smiske in Asse (bij Brussel) dat zoveel folk in haar programma stopt, begint het nieuwe seizoen met een nieuwe site: www.tsmiske.be met alle informatie over de activiteiten van 't Smiske en ook steeds de laatste nieuwtjes omtrent de werking.

Nieuw is ook het interactieve gedeelte. Wil je activiteiten toevoegen aan de kalenders dan kan dat door je eenvoudigweg aan te melden als "gast" en alle informatie in te voeren in de daartoe voorziene velden.
Zelfs foto's invoeren is mogelijk.

Als eerste activiteit staat aanstaande zaterdag de Hopduvelfuif op het programma. Hopduvelfeesten zijn er in Asse maar eens om de twee jaar. De volgende editie is gepland op 10, 11 en 12 september 2004. Maar omdat feesten een beetje in het Assese Hopduvelbloed zit, is er als opwarmertje voor volgend jaar alvast een Hopduvelfuif.

Op vijf plaatsen in en rond de gemeentelijke feestzaal 't Smis, dus ook in 't Smiske, wordt er dan gedanst en muziek gespeeld: van house tot retro en van folk tot tropical en disco. In 't Smiske draait die avond Dj Jåk. Zijn plaatjes worden afgewisseld met een folky verrassingsoptreden van één van de nieuwe sterren aan het folkfirmament. 't Smiske , www.tsmiske.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Gemeenteplein 7, 1730 Asse

Zie voor eerder nieuws in deze rubriek