Ten behoeve van het roots-geöriënteerde radioprogramma Crossroads van de BRTO (Lokale omroep voor Bergen op Zoom) is er maandelijks een sessie. Dit keer komt dinsdagavond 19/9 Krista Detor (VS) naar de studio in Bergen op Zoom. Voor oktober en november zijn er sessies te verwachten met  Robyn Ludwick (23/10), Michael Weston King (28/10), John Alex Mason (9/11) en Graham Lindsey (28/11).

Crossroads is elke vrijdagavond op de BRTO-radio van 20 tot 22 uur en zondag's de herhaling van 17 tot 19 uur. Zondag's is er tussen 19 en 20 uur ook nog Crossroads Acoustic Live met aandacht voor de sessies. Presentatie en samenstelling  Jos van den Boom.

De studio-sessies zijn in de BRTO-studio aan de Burgemeester Van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom. Er kunnen 50 à  60 toeschouwers in. De toegangs is gratis en de aanvang is (tenzij anders aangegeven) steeds 20.15.

Onder de noemer Crossroads-in-Dordrecht organiseert Crossroads ook concerten. Deze vinden plaats in Statenzaal het Hof te Dordrecht. De entree is 15 euro pp. De aanvang steeds 20.15 uur. De volgende concerten staan op het programma:
Maandag 2 oktober Boris McCutcheon & his Saltlicks (USA) (akoestisch optreden!)
Maandag 16 oktober Kris Delmhorst (USA) + Jeffrey Foucault (USA)
Dinsdag 31 oktober Eric Taylor (USA) + Ruud Hermans (NL)
Zie ook: members.home.nl/crossroadsradio.