Het nummer Emma van het eerste soloalbum De Jager van Eva De Roovere wordt de titelsong van de nieuwe Vlaamse tv-serie Emma. VRT-Eén had De Roovere maanden geleden al gevraagd de titeltrack voor de gelijknamige Eén-serie te leveren. Meteen vormt de cd De Jager ook de basis van de soundtrack voor de complete reeks. Zo meldt het Vlaamse dagblad De Standaard.

,,Het was niet zo gemakkelijk om mijn eigen creatie deels in handen van de televisie te leggen'', geeft Eva De Roovere toe in De Standaard. ,,Ik had eigenlijk een ander idee. Maar uiteindelijk is het supermooi geworden, al zeg ik het zelf.''

De gloednieuwe fictiereeks Emma van VRT Eén wordt uitgezonden vanaf 1 januari 2007. Het wordt de eerste Vlaamse telenovelle en ze vertelt het verhaal van twee jonge vrouwen die het willen maken in de mediawereld. Behalve gevestigde waarden als Andrea Croonenberghs, Karel Deruwe en Rikkert Van Dijck, wordt in Emma ook nieuw en allochtoon talent aangeboord, onder wie de 20-jarige Lieve Vercauteren en de 24-jarige Dahlia Passemiers. Emma loopt tot einde juni, van maandag tot donderdag.