De komende tijd zijn weer een aantal Crossroads Acoustic Live concerten te beluisteren. Morgen, 20 januari, is het optreden van Tish Hinojosa in Dordrecht te horen, de weken daarop zijn Eric van Dijsseldonk, de Shiner Twins en Douglas Greer & Robert Frith aan de beurt.

Crossroads is een radioprogramma van de BRTO Bergen op Zoom, waarop veel singer-songwriters de revue passeren. Crossroads Acoustic Live zijn opnamen die van concerten gemaakt zijn in de radiostudio of in Statenzaal het Hof in Dordrecht. In een samenwerking met Altcountrycooking kan eenieder die erbij was nog eens genieten en wie er niet was kan horen wat hij gemist heeft. Het schema voor de komende week ziet er als volgt uit:
 
zaterdag 20 januari 2007: Tish Hinojosa (opgenomen op 7 december 2006 in Statenzaal het Hof in Dordrecht)
zaterdag 27 januari 2007: Eric van Dijsseldonk (opgenomen op 14 december 2006 in de BRTO studio in Bergen op Zoom)
zaterdag 3 februari 2007: The Shiner Twins (opgenomen op 14 december 2006 in de BRTO studio in Bergen op Zoom)
zaterdag 10 februari 2007: Douglas Greer & Robert Frith (opgenomen op 28 november 2006 in de BRTO studio in Bergen op Zoom)
 
In de 2de helft van februari zenden ze o.a. opnames uit van Robyn Ludwick en Chris Smither (van laatstgenoemde worden volgende week vrijdag, 26 januari 2007, opnames gemaakt in Statenzaal Het Hof in Dordrecht).
 
De uitzendingen van Crossroads Acoustic Live zijn te beluisteren via www.altcountrycooking.nl.

Zie ook: www.crossroadsradio.nl en www.crossroadsindordrecht.nl.