[Pô-Z] is een project dat de Waalse accordeonist Didier Laloy samen met zijn geestverwant Pascal Chardome (gitaar en piano bij o.a. Panta Rhei) heeft opgezet. Het overschreidt de grenzen van circus, cabaret, dans en veel muziek. Zeven muzikanten hebben de cd van dit project ingespeeld. Vier performers sluiten zich op het podium aan bij de uitvoering. Laloy en Chardome vertellen erover in het VRT-radioprogramma De Groote Boodschap.

Ook in De Groote Boodschap een gesprek met de Canadese Loreena McKennitt over haar cd An ancient muse en ruim aandacht voor 10 jaar Ambrozijn, want de live-cd van dit project is uit. Ook is er een verslag van hun concert in Brussel.
Verder ondermeer de schijnwerper op de nieuwe live-cd van de geëngageerde Britse groep Chumbawamba en de platenkast van Stefan Timmermans met een keuze uit Taraf de Haidouks, Jaak Johanson, Jan-Maria Carlotti & Michel Marre, Wannes Van de Velde, Uxia.

De Groote Boodschap wordt elke donderdag uitgezonden via VRT-Radio 1 tussen 21 en 23 uur. Het programma is ook te (her)beluisteren via www.radio1.be.