Op 28 juni stopte Theo Oldenburg met het programma Alt.Country Cooking op Radio Winschoten, maar er is een opvolger gevonden in de vorm van RadioGirl. Zij zal een nieuw (gelijknamig) programma maken met rootsmuziek op de donderdagavond. In het onderstaande persbericht wordt ze voorgesteld:

RadioGirl luistert in het gewone dagelijkse leven naar de naam Johanna. Zij is een free-lance journaliste, songschrijfster en muziekrecensente. Ergens in 1985 nam zij voor het eerst plaats achter een microfoon in de piepkleine studio van een ziekenomroep, haar technicus gebruikte de band ook op zijn piratenstationnetje en een eeuwige liefde voor radio was geboren! Bij Radio Winschoten werkte zij al enkele jaren samen met Theo Oldenburg aan het programma Alt.Country Cooking.

RadioGirl draait een gevarieerde mix van nieuwe en wat oudere rootsmuziek. Het programma wordt iedere donderdag tussen 20.00 en 21.00 uitgezonden bij Radio Winschoten, met een tweewekelijkse herhaling op de zondag. Voor belangstellenden buiten de regio is er de mogelijkheid om live te luisteren via Internet (www.radiowinschoten.nl) of de terugluister optie te gebruiken. Op de site www.altcountrycooking.nl is de meest recente uitzending on-demand te beluisteren.