Als je graag eens wil optreden in radio-programma Inner Lifestyle, kun je meedoen aan binnenkort te houden audities. We ontvingen de volgende oproep:
Inner Lifestyle is een leuke radio-talkshow die elke zaterdagavond tussen 8 en 10 uur live te horen is vanuit cafe De Geus in Enschede op de jonge, snelgroeiende internetzender Indigoradio.nl die hard op weg is om een Landelijke, publieke omroep te worden. Op een later tijdstip in de week wordt Inner Lifestyle uitgezonden door de lokale zender Enschede-FM.

De onderwerpen zijn variabel en worden op een leuke, frisse manier gebracht. Elke uitzending wordt omlijst door live muziek en daarvoor beginnen binnenkort weer de audities!!! De audities worden gehouden in Enschede en iedereen tussen de 15 en 45 mag meedoen.
 
Dus als je graag een keer wil optreden in een goed beluisterd radioprogramma, geef je dan nu op, de plekken zijn beperkt. Alle genres zijn welkom. We zijn vooral op zoek naar mensen die kunnen zingen !!!
 
Opgave kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info kun je bellen met de producer Monique Cerpentier 0617585376.
 
Succes!!!!!