Zondag 27 januari 2008 is de eerste uitzending van het nieuwe jazzprogramma Bumpin' op de regionale radiozender Drechtstad FM uit Dordrecht. De vier muziekliefhebbers Sjoerd Zegers, Berny Manspeaker, Margot de Klerk en Ben Korzelius hebben zich verenigd en willen de luisteraar laten genieten van jazzmuziek in alle stijlen, waarbij ook aandacht zal worden besteed aan world.

De presentatoren stellen zich in de eerste uitzending op 27 januari voor aan de luisteraars aan de hand van hun muzikale keuze. Er zullen vaste onderdelen te horen zijn, maar er is ook aandacht voor nieuws en actuele ontwikkelingen. Naast jazz in alle stijlen komen ook world, funk en soul langs.

Het programma wordt grotendeels gepresenteerd in duo-presentatie en is elke zondag te beluisteren tussen 15.00 en 16.00 uur op de kabel 105.9 FM en 95.7 FM in de ether. Via internet is "Bumpin" rechtstreeks te volgen op www.drechtstadfm.nl. In een later stadium zijn de uitzendingen ook te podcasten.

Reacties van luisteraars zijn welkom op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens uitzendingen op tel. 078-6492659.