Vanaf zaterdag 29 maart is het nieuwe programma van Dutch Folk Radio online te beluisteren. Deze keer non stop folk en aanverwante muziek van de Lage Landen, met daarin verwerkt wat Nederlandse oogst van 2007.

Gilles Rullmann wijdde het nummer Tall man's farewell aan zijn oom Bert Aalbers, en daarom herdenken wij het feit dat deze een jaar geleden is overleden. Van Bert zelf is het mooiste instrumentale nummer te horen dat hij ooit schreef: Charleville Mezières. Onlangs overleed ex Proloog- en Werktuig muzikant Peer Muskens. Rond 1980 zong hij De wereld vergaat, een bewerking van een door Harrie Franken opgetekend lied. Ook Harrie is alweer geruime tijd niet meer onder ons, maar ook van hem is in dit programma iets te beluisteren. Tenslotte wordt, verspreid over de drie uur durende uitzending, aangesloten bij New FolkSounds 117 met Barbara, Lieven Tavernier, Rolinha Kross, Maalstroom en de al eerder op DFR ten gehore gebrachte Marten de Paepe.
Dutch Folk Radio is te beluisteren via www.live365.com/stations/peterkoene en de complete speellijst staat bij de actuele informatie op www.peterkoene.org.