Vandaag (3 juni) begint op Noord-Beveland in de provincie Zeeland het Eindeloos Eiland Festival, oftewel EEF. Dit is een festival van muziek, theater, beeldende kunst, natuur en lekker & gezond. Voor de liefhebber van folk en singer-songwriters is er  een interessant programma met onder meer The Balcony Players, Champagne Charlie, Jeroen Kant, Elly Kellner & BJ Baartmans, Straatruis en Clean Pete.

Het Eindeloos Eiland Festival is maar een jaar oud en EEF is nu al een begrip in heel Zeeland en ver daarbuiten. 3voor12.vpro.nl schreef over de eerste editie van EEF in mei 2015: “Het mooiste festival van Zeeland. Wees gewoon jezelf, samen met de natuur”.

Het motto van EEF is dat ze “eindeloos anders” willen zijn. EEF is aantrekkelijk door de unieke combinatie van diverse muziekstijlen, bijzondere voorstellingen, spannende kinderactiviteiten, natuurlijke belevingen, lekker en eerlijk eten & drinken.
Kenmerkend voor EEF zijn vriendelijkheid, kleinschaligheid, diversiteit, openheid, ongedwongen spontaniteit, meedoen, niks doen, genieten, gezond. EEF richt zich op Zeeuwen van alle leeftijden en op toeristen van heinde en verre. Er is voor elk wat wils en erkan overnacht worden op de Landschapscamping.

Op muziekgebied is er een interessant programma. Op zaterdag 4 juni spelen onder meer Homesick & The Louisiana Men, Molly Malone, Balcony Players en Jeroen Kant. Op zondag 5 juni nogmaals Molly Malone, maar ook Champagne Charlie, Clean Pete, Elly Kellner & BJ Baartmans (Kellner heeft net een nieuwe cd uit die ze hier zal presenteren) en de Cohen Sessies. De meiden van Straatruis hebben daarvoor de mooiste Cohen songs op een onnavolgbare harmonische manier in elkaar gezet en ook nog eens her en der wat muzikale vrienden bijeengescharreld.

Vrijdag 3 t/m zondag 5 juni 2016, Eindeloos Eiland Festival.
Het festivalterrein is de Landschapscamping Wilgenoord buiten Wissenkerke.
Toegang: de vrijdag en de zondag €10 per persoon, zaterdag € 20 per persoon, zowel bij de kassa als online
Zeelandpas: €2,50 korting op elke dagkaart voor de pashouder (alléén aan de kassa)
Passe-partout: voor de drie dagen aan de kassa €27,50
Kinderen tot en met 12 jaar: gratis toegang

Informatie en volledig programma vind je op: www.eeffestival.nl.