Het bestuur van het Iers sessie festival Nuenen organiseert al jaren evenementen en activiteiten met Keltische folkmuziek en wil dit aan blijven bieden. Juist in deze tijden waarin mensen behoefte hebben aan positieve energie. Omdat de live evenementen met folkmuziek niet door kunnen gaan hebben ze een andere vorm bedacht en gaan ze op 17 april Celtic Spirits Nuenen online uitzenden.

Maria van Doorn van het Iers Sessie Festival Nuenen stuurt het volgende bericht:

"Het bestuur Iers sessie festival Nuenen wil in deze tijden graag doorgaan met haar activiteiten en een leuke avond met folkmuziek aanbieden. Je bent van harte uitgenodigd!
Op 17 april 2021 gaan we uitdagende stappen zetten met Celtic Spirits Nuenen online. Folkmuziek gemaakt vanuit een Keltische spirit door Jigsaw en Job Alone Trio. Zij behoren tot de betere folk bands in Nederland. We willen je thuis een gezellige, muzikale zaterdagavond bezorgen met korte impressies van de Ierse sessies en de cafés van 9 jaar Iers sessie festival Nuenen. Dus ervaar een stukje festivalsfeer vanaf je eigen bank.
Op 17 april 2021 om 20.15 uur zou Celtic Night Nuenen plaatsvinden. Dit is een jaar verplaatst. Om liefhebbers toch te laten genieten van een sfeervolle en gevarieerde avond met folkmuziek, die zeker door kan gaan bieden we deze stream aan. Vanuit een lokale samenwerking met Cultureel centrum Het Klooster en LON hopen we iets moois met kwaliteit bij je thuis te brengen.
Zet deze datum in je agenda en spreek Coronaproof af met 1 andere liefhebber om samen te gaan kijken en plezier te hebben. Ook al kunnen we fysiek elkaar niet op een festival of optreden ontmoeten dan nog kunnen we online “elkaar ontmoeten” en het gevoel delen van de muziek waar we van houden."

Celtic Spirits Nuenen online 2021

Celtic Spirits Nuenen online met Job Alone en Jigsaw kun je bekijken via de link op www.ierssessiefestivalnuenen.nl op 17-4-2021 om 20.15 uur.
Celtic Spirits Nuenen online is gratis. Om de activiteiten te kunnen continueren wordt een donatie via de gemakkelijke link op www.ierssessiefestivalnuenen.nl erg gewaardeerd.