De organisatie van EEF (Eindeloos Eiland Festival) heeft de eerste namen bekend gemaakt voor de editie die van 17 t/m 19 juni 2022 plaatsvindt op de Vliethoeve in Geersdijk. Optredens zijn er dan van o.a. VanWyck + Dutch String Collective, Jesse Dayton, Frazey Ford, Meskerem Mees en broeder Dieleman & Baby Dee. Tot 1 mei zijn tickets verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief.

Nieuwe locatie
EEF zal in 2022 voor het eerst plaatsvinden op de Vliethoeve, Geersdijk. Een eeuwenoud gebied aan de Galgendijk. Ooit een voorname hoeve, die later veel verbouwingen heeft ondergaan om te voldoen aan diverse maatschappelijke invullingen.

Achter de gebouwen ligt een groen paradijsje wat in juni tot het EEF festivalterrein zal worden omgedoopt. Ook een deel van het aangrenzende bos van Staatsbosbeheer gaat deel uitmaken van het programma. Een terrein waar de EEF organisatie haar bezoekers een sprookje kan laten beleven met plek voor de diverse EEF eilandjes en de kenmerkende intieme uitstraling.

Eerste namen
Met gepaste trots maakt de organisatie de eerste namen bekend voor het muziekprogramma:

Vrijdag 17 juni
VanWyck + Dutch String Collective, Stephanie Struik & Eva de Roovere, Jesse Dayton (USA), the Small Breed, duo Lang en Gelukkig

Zaterdag 18 juni
Frazey Ford (USA), Brigid Mae Power, Handkerchief (BE), Juan Juan, Tamar, Phemian, Vloeistof

Zondag 19 juni
Meskerem Mees, Jan Swerts, broeder Dieleman & Baby Dee, the Calicos, WOOLF, Herrie in de Tent, Ilsha

Eerste namen EEF 2022
17 t/m 19 juni 2022, EEF op de Vliethoeve, Geersdijk
Ticketverkoop: Tot 1 mei 2022 zijn de tickets verkrijgbaar voor een gereduceerd tarief. Daarna gelden de deurprijzen.
Wil je meer informatie over EEF? Kijk dan op www.eeffestival.nl