Seizoen 21/22 van Mokum Folk heeft door de maatregelen rond de pandemie tot nu toe helaas geen doorgang kunnen vinden, maar de organisatie wil toch graag afsluiten met een muziekmiddag. Dat doen ze op zondag 20 maart met het Mokum Folk Festival. Er zijn dan drie optredens: Piet Karregat, De Glorious Plectrums en zangduo Bodhi & Titus.

Stichting Mokum Folk stuurt het volgende bericht:

Het podiumseizoen van Mokum Folk loopt van oktober tot en met maart. Helaas heeft corona dat onmogelijk gemaakt. Maar we kunnen nu toch nog één middag organiseren. En dat doen we met een mini festival.
Met optredens van:
 - Piet Karregat
 - De Glorious Plectrums
 - Het zangduo Bodhi & Titus


Piet Karregat is geen onbekende in de folkwereld. Hij speelde in folkgroepen zoals Windvlaag, Devilish Mary en ’t Gevolg. In 2019 heeft hij nog de Langspeel Plaat ‘Bijna alles goed’ uitgebracht.


De Glorious Plectrums zijn totaal onbekend. Het is dan ook een nieuw trio. Maar de bandleden zijn zeer bekenden van Mokum Folk, namelijk de bestuursleden Elly Wind; Rob van Niele en Herbert Bos. Zij spelen een mix van songs uit de stal van Americana maar ook van eigen bodem.


Het duo Bodhi & Titus zijn zeker geen onbekenden. Zij hebben een zeer gevarieerd repertoire van ingetogen ballads “donker als Guiness tot vrolijke meezingende songs”.

Mokum Folk Festival
Datum: zondag 20 maart 2022
Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen

Aanvang: 15:00 uur (zaal open 14:30 uur)

Entree: € 7,50 (geen pin)

Donateurs van Stichting Mokum Folk gratis.

Zie ook: https://mokumfolk.nl