De Folkwoodsreünie gaat door en wel op 14 augustus 2022 in het Philips van Lennepparkin Eindhoven waar het festival vanaf 2000 zijn eerste drie edities beleefde. Bezoekers, muzikanten, medewerkers en andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze gratis activiteit van de Stichting Bijzondere Folkprojecten (SBF) bij te wonen. Er wordt gewerkt aan een muzikaal programma met enkele optredens en er zal een stand zijn waar Folkwoods t-shirts (voor zover nog voorradig) en andere memorabilia te koop zullen zijn.

In de jongste nieuwsbrief van de SBF schrijft de organisatie:

de terrassen zijn weer open, festivals en andere muzikale activiteiten komen weer van de grond. Genoeg reden om met veel fijne herinneringen terug te kijken naar 10+ jaren Folkwoods. Dat willen we komende zomer vieren met een reünie waar het in 2000 ooit begon, namelijk het Philips van Lenneppark op en bij het terras van Mevrouw van Lennep paviljoen op zondag 14 augustus 2022.

Het paviljoen is open, zoals bijna iedere dag eigenlijk, vanaf 11:00. Er wordt door ons gewerkt aan een muziekprogramma met verschillende optredens dat ongeveer van 14:00 tot begin van de avond zal duren. Details hiervan worden in de volgende nieuwsbrief en op Facebook bekend gemaakt.

De Folkwoodsreünie is een gratis toegankelijke bijeenkomst. We hopen vele bezoekers, muzikanten, medewerkers en anderen die graag goede herinneringen komen ophalen te mogen verwelkomen. Joam en Rob van het paviljoen zorgen voor eten en drinken (bij voorkeur met pin betalen), en er kan gepicknickt worden op het gras. Het programma houdt voldoende ruimte voor sessiespelers en andere gezelligheid op het terras. Er zijn een speeltuin en kinderboerderij op steenworp afstand.

Folkwoodsreünie 2022
Zondag 14 augustus 2022, Folkwoodsreünie in het Philips van Lenneppark in Eindhoven, op en bij het terras van het Mevrouw van Lennep paviljoen.
Aanvang 14:00 uur, entree gratis.
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/1412654085912623

W
il je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de SBF kijk dan op hun Facebookpagina of schrijf je in op de nieuwsbrief via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..