Eindeloos Eiland Festival (EEF) kondigt met trots een nieuwe editie aan op de Vliethoeve in Kortgene. Het festival zal plaatsvinden op 23, 24 en 25 juni en belooft drie dagen vol muziek, kunst, cultuur en lekker eten en drinken. De eerste early bird tickets zijn inmiddels te koop via de website van EEF. Optredens zijn er van o.a. The Sunshine Cleaners, The Reverend Peyton's Big Damn Band, Baptiste W. Hamon, De Toegift en Hezekiah Procter.

Dit jaar viert Eindeloos Eiland Festival haar achtste verjaardag. Het programma is gevuld met een diverse mix van lokale en internationale artiesten. Het festival heeft de eerste namen van de line-up bekend gemaakt. Op vrijdag 23 juni trapt het festival af met een bijzondere samenwerking tussen het saxofoonkwartet Artvark en dichter Nyk de Vries. Daarnaast komen de Middelburgse folkband The Sunshine Cleaners en de Amerikaanse country blues band The Reverend Peyton’s Big Damn Band. De dag wordt feestelijk afgesloten door het Zeeuwse folkorkest JP & The Seeger Session Band.

Op de tweede dag van EEF wordt het programma gevuld door de nieuwe Zeeuwse supergroep De Toegift, de Franse countryzanger Baptiste W. Hamon met band, het sfeervolle duo Donna Blue en Jeroen Geurts die een ode brengt aan Tom Waits en zorgt Neo-fanfare 9x13 voor de muzikale show ‘onder NAP’. De nieuwe Vlaamse belofte, sing-songwriter Porcelain id, maakt het programma op zaterdag compleet.

Op zondag sluit het festival in stijl af met Douwe Eisenga in een gelegenheidsformatie met saxofoniste Lotte Pen. Verder komt trompettist Eric Vloeimans samen met pianist Egbert Derix, is er een acrobatisch dansduet met de show Zorgenkind en is er voor het eerst sinds corona weer een nieuwe editie van Songs from the Heart met een speciale afsluiter door het authentieke Amerikaanse Hezekiah Procter. Meer namen worden later bekendgemaakt via de website en social media kanalen van EEF.

Naast muziek zal er op het festival ook ruimte zijn voor kunst en cultuur. Zo is er een divers aanbod aan straattheater en ruimte voor dans, theater en poëzie. Er zijn verschillende bars en foodtrucks aanwezig waar bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.

23 t/m 25 juni 2023, Eindeloos Eiland Festival op de Vliethoeve in Kortgene
De kaartverkoop is gestart met een beperkt aantal early bird tickets. Er zijn verschillende tickets te koop, waaronder dag- en weekend tickets.

Meer info en tickets: www.eeffestival.nl