In Leiden, Utrecht en Nijmegen kun je binnenkort weer terecht voor balfolk danslessen op verschillende niveaus.

Op meer en meer folkevenementen wordt ook gedanst en dat is niet voor niets: dansen is leuk! Balfolk is booming business en behalve de bals die steeds regelmatiger door heel het land georganiseerd worden, zijn er ook wekelijkse danslessen. In verschillende steden worden verschillende niveaus aangeboden, waardoor iedereen mee kan doen!

In Leiden is de nieuwe reeks net van start maar kan je eventueel nog instromen in de beginners- of halfgevorderdengroep, beide op de woensdag, onder leiding van Wouter Kuyper.

In Utrecht kan je vanaf 31 januari zelfs 2 avonden per week terecht; op maandag geven Louise Marius en Rian de Jong les op niveau 1 (beginners) en niveau 3 (gevorderden) en op donderdag geven Dominique van Ipenburg en Karlijn Swart les op niveau 2 (halfgevorderden), niveau 3 (gevorderden) en niveau 4 (vergevorderden). Je kunt de eerste les meedoen als vrijblijvende proefles voor slechts €5,-. Als je besluit de cursus te blijven volgen, krijg je die €5,- weer als korting terug op je inschrijfgeld.

In Nijmegen start op 24 februari een nieuwe reeks lessen gegeven door Wen Versteeg op de donderdag voor beginners, begonners en halfgevorderden.

Voor meer info en om je in te schrijven: zie http://www.balfolk.nl/lessen.php.