Pascale Rubens, Toon Van Mierlo en Jan Verheyen zouden graag hun nieuwste project Bells Bal willen voorstellen: een concert/bal-groep waarbij Naragonia samenspeelt met Jan Verheyen, beiaardier van de kathedraal van Hasselt.

Ze schrijven ons:
Tijdens Folk in Hasselt testte Naragonia de combinatie met beiaard uit en het was al meteen duidelijk dat dit experiment om een vervolg schreeuwde. Zowel de muzikanten als het publiek waren immers dolenthousiast. We staken de koppen opnieuw bij elkaar en presenteerden eind augustus een heel uur folkmuziek met beiaard. Volgend voorjaar nemen we een cd op met nagelnieuwe klokken-folkmuziek. Deze wereldprimeur wordt volgens planning in juni voorgesteld.

Onderstaande filmpjes geven de sfeer weer van Bells Bal:
Beneden aan de toren: zie hier,
Boven in de toren: klik hier.

Misschien is er in uw stad of dorp een beiaard en is dit een origineel idee voor een concert of folkbal? Niet getreurd indien dit niet het geval is: er is de mogelijkheid van een mobiele beiaard te huren.

Voor meer informatie kan u surfen naar Compagnie Aardbei en Naragonia.

Wij hopen dat we u kunnen overtuigen om dit superleuke en vernieuwende project mee te ondersteunen door een concert of bal in te plannen.

Met vriendelijke groeten,

Toon Van Mierlo, Pascale Rubens en Jan Verheyen