Op zaterdag 6 juli vindt in Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem (vlakbij Oss) het DenneFeest plaats. In een sfeervolle, bosrijke omgeving kan gedanst worden op de muziek van maar liefst 6 balfolkbands, waaronder Rama, en Duo Montanaro Cavez.  De voorverkoop is begonnen.

DenneFeest is:
Woeste Bourrees, Zwijmelende Mazurkas, Opzwepende Plinns, Rustige Andro’s, Gezellige tovercirkels en nog veel meer leuke dansen op live muziek van maar liefst 6 Balfolk Bands. Alles in een feeërieke omgeving tussen de dennebomen. Dit alles omlijst met lekkere maaltijden en diverse biertjes waarbij Guinness natuurlijk niet mag ontbreken.Zaterdag 6 juli 2013, DenneFeest in Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem
Aanvang 14:00 uur

Routebeschrijving
Volg op de A50 vanaf Eindhoven de afslag Oss,
Op de A59 en de A50 vanaf den Bosch of Nijmegen de afslag Oss Oost.
U komt nu op de N329 ‘de weg van de toekomst’ .
Neem de afslag Danenhoef Berghem, de Hartog Hartogsingel op.
Op het einde rechtsaf de zevenbergseweg op.
Neem de tweede straat links de Heistraat.
Op het einde rechtsaf de Hoessenboschlaan in.
Op het einde komt u in het bos waar u kunt parkeren.
Aan de linkerkant is de ingang van het openluchttheater

Pendeldienst OV
Er komt een pendeldienst van en naar trein station Oss. Wil je hier gebruik van maken? Geef het dan even door via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kaarten bestellen
Wil je graag naar DenneFeest komen en wil je vast van te voren je kaartje bestellen, dat kan tot en met 30 juni, daarna sluit de voorverkoop.
Stuur dan een e-mail met je naam, het aantal kaarten van welke prijs je graag wilt en of je gebruik wilt maken van de pendeldienst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je krijgt dan een bevestigingsemail met bankgegevens etc.
€ 17,50 in de voorverkoop
€ 20,00 aan de kassa
Verder is de entree voor kinderen tot en met 12 jaar die met de ouders meekomen gratis.