In Gent kun je het nieuwe jaar Boomballend inluiden. Op oudejaarsavond is er opnieuw Soirée Bourrée. Er is de mogelijkheid om aan te schuiven aan een oudejaarsavondbuffet vanaf 17u30. Vanaf 'n uur of tien is er een spetterend Gala Boombal bal tot diep in de nacht door een orkest met als dirigent Wim Claeys. Alles speelt zich af in De Centrale.


Voor het buffet, maar ook voor het bal, kun je je aanmelden op http://www.soireebourree.be . Op die site is ook te zien wie er zich reeds aangemeld hebben!

Na het oudejaarsbuffet gaan om 22.00 uur de deuren open voor het Gala Boombal. Rond 22.30 gaat dat van start. Het live-orkest bestaat uit topmuzikanten olv Wim Claeys. Rond 10 voor twaalf houdt het Gala Boombal een kleine pauze om met zijn allen af te tellen op het grote scherm tot 00:00 uur.

Tegen 00u15 start het tweede deel van het Gala Boombal dat dan volledig uit zijn voegen zal barsten. Denk gerust aan de sfeer van het Boombalbombardement op Dranouter...

Om 01:30 uur beginnen DJ Jåk en Klesie plaatjes te draaien om het feest compleet te maken. Op het programma Pop, Folk(rock), Wereldmuziek, enz. Uiteindelijk sluit De Centrale om 05:00 uur 's morgens.

De entree voor het Gala Boombal bedraagt 10 euro (vvk) en 13 euro aan de ingang. Het uitgebreide Oudejaarsavondbuffet Soirée Bourrée, waarvan het menu op www.soireebourree.be is te vinden, kost 40 euro. Meer informatie kun je krijgen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..